BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GRAFİK TASARIM ÖZEL YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK EĞİTİMİ
Başkent Üniversitesi özel yetenek sınavını 02 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirecektir. Ön kayıtlar 19 Temmuz- 01 Ağustos 2017 arasında olacak.
Başkent Üniversitesi 2017 Grafik Tasarım Yetenek Sınavında İmgesel tasarımı ile öğrenci alımı yapacaktır. Peki İmgesel tasarım nedir? Zihinde kurgulanan (hayal edilen) bir durumu, olayı ,hareketi yada düşünceyi daha çok görsel bir ifadeyle ortaya koymak demektir. İmgesel tasarım sınavında çizmeniz gereken konu öğrencilere verilir ve onlardan kurguladıkları düşünceyi kağıda yansıtmaları beklenir. Değerlendirme ölçütlerine göre puanlama yapılır.
Nevart Akademi yoğunlaştırılmış eğitimlerimiz ile sınavlara öğrenci hazırlamaya devam ediyor. Haftada 48 saat eğitim ile yetenek sınavında başarılı olabiirsiniz.
Eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi için 0312 439 90 71 arayabilirsiniz.
Tags: #ankarayeteneksınavı, #başkentüniversitesi, #grafiktasarı, #imgesel, #imgeseltasarım, #özelyetenek, #yeteneksınavı, grafik